Alle pooltafels in ons assortiment zijn speciaal geselecteerd voor u op de prijs, kwaliteit, duurzaamheid en stevigheid

Verschillende soorten pooltafels

In ons assortiment zijn verschillende soorten tafels te vinden, zo hebben wij onder andere: pooltafels, biljarttafels, Caramboletafels en snookertafels. Bij de meeste van deze tafels kan er de keuze gemaakt worden voor verschillende uitvoeringen, zo zijn er bijvoorbeeld pooltafels met muntinworp, wedstrijd of professionele tafels en natuurlijk de standaard modellen.Binnen ons assortiment kunt u ook mini modellen pooltafel kopen voor de allerkleinste kinderen of om in kleine ruimtes te plaatsen, maar ook grote maten zoals 7, 8 of 9 foot voor de geoefende spelers. Wij hebben rekening gehouden met ieders budget, dit zodat u bij ons altijd kunt slagen! Zo kunt u bij ons al pooltafels kopen vanaf ca. €25 en de prijs kan oplopen tot een paar duizend euro.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 175

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 175

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verschillende merken

Binnen ons assortiment heeft u ook een ruime keuze in verschillende merken, de merken die wij onder andere voeren zijn; Buffalo, Fas, Garlando, Heemskerk en TopTabe. Dit zijn stuk voor stuk, allemaal degelijke merken. Binnen deze merken is er uiteraard nog wel een verschil in kwaliteit, zo hebben de meeste van bovengenoemde merken, leuke pooltafels voor thuis gebruik en veel professionelere uitvoeringen. De professionele uitvoeringen zijn veelal voorzien van een leisteen plaat, dit is voor de optimale bal-rol verhouding.

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes!

De maat van een pooltafel die in uw ruimte past kunt u het beste berekenen door de speelmaat te vermeerderen met 2x de lengte van de gebruikte keu. Hiermee heeft u minimale ruimte om nog fijn te kunnen spelen. Gezien onze ruime keuze in de verschillende pooltafels, kunnen wij ons indenken dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Om u te kunnen helpen met het maken van de juiste keuze, kunt u gebruik maken van ons vereenvoudigd menu. Hier kunt u gemakkelijk uw wensen selecteren, zodat er uiteindelijk een stuk minder tafels naar uw wens overblijven. Wanneer u hier toch niet uit mocht komen, kunt u uiteraard bij ons terecht voor persoonlijk contact. Zo kunt u ons mailen, waarbij u vaak de zelfde dag nog antwoord kunt verwachten, of u kunt ons bellen zodat wij u direct te woord kunnen staan.