Uitermate populair de Dinner pooltafels.

Pooltafels zijn de laatste jaren populairder dan ooit geworden, en er wordt dan ook steeds meer gevraagd naar tafels voor thuis. Niet in elke woning is genoeg ruimte om een pooltafel neer te zetten, en voor de echte poolliefhebber is dat jammer, want zij kunnen door ruimtegebrek hun hobby niet uitoefenen. Hier bedachten pooltafelfabrikanten een oplossing voor, namelijk dinner pooltafels die zowel als pooltafel als eettafel kunnen dienen! Deze prachtige Dinning pooltafels zijn praktisch en ruimtebesparend en zijn dan ook een uitkomst voor de kleinere woningen! Je hebt een eettafel, en wanneer je zin hebt om een potje te poolen haal je de afdekplaten van de tafel en ben je klaar om te spelen! De tafels zijn beschikbaar in de maten 6ft, 7ft en 8ft zodat er voor elke ruimte een mooie tafel beschikbaar is. Wilt u graag een Dinnintafel in huis, maar weet u niet welke maat het meest geschikt is? In de Kieswijzer kunt u lezen hoeveel vrije ruimte elke maat pooltafel nodig heeft.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 45

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 45

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De verschillende modellen dinner pooltafels

Wij hebben diverse Dinner pooltafels in ons assortiment. Er zijn verschillende merken die een Dinnerpooltafel in hun assortiment hebben; Buffalo, FAS, Garlando Toptable. Elk hebben hun eigen kwaliteiten en uitvoeringen. Zo hebben wij klassieke modellen, strak moderne modellen, rustieke modellen en zelfs een outdoor tafel! Een aantal pool-eettafels heeft een MDF speelveld. Deze tafels zijn van middenklasse kwaliteit. De pooltafels met leisteen zijn van hogere kwaliteit en hebben een duurzaamheid van 8 jaar en langer. Hierbij kunt u ook vaak een kleur kiezen van de tafel en het laken zodat hij mooi in u interieur past. De dinnertafels met leisteen zijn zwaarder dan MDF tafels. Mocht u meer een snooker fan zijn dan is dat geen probleem. Wij hebben zelfs snooker- eettafels in ons assortiment.

Persoonlijke keuze van de eettafel

Een aantal Dinner tafels hebben de mogelijkheid om deze te personaliseren. Zo kunt u een framekleur, lakenkleur of bankjes kiezen. Hierdoor kunt u de tafel naar uw wens maken en deze laten matchen met uw interieur. Tevens kunt u bij veel tafels zelf een accessoire pakket kiezen. Zo kunt u kiezen voor een basis pakket met alle benodigdheden van basis kwaliteit, maar kunt u ook kiezen voor een premium pakket met hogere kwaliteit accessoires en extra’s.

Veel pool- en eettafels kunnen met een toeslag professioneel bij u op locatie gemonteerd worden. Bij alle producten staan de mogelijkheden en de eventuele kosten. Wanneer u hiervoor kiest zal er in overleg met u een afspraak worden ingepland.