Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 119,- - € 5.499,-
Van Aan
€ 5.499,-
€ 119,-
12 jaar en ouder 4
0 tot 2 jaar 1
4 tot 6 jaar 1
8 jaar en langer 4
Thuis 4
Kantoor/ School/ Vereniging 4
Nee, vrije keuze 4
8ft 1
9ft of groter 3
3-delig Leisteen 4
Aramith 2
Buffalo 4
Ja 5
Nee 1
4 1
5 1
9 4
Standaard 2
Snooker 6
Nee 4

6 producten

6 producten

Snookertafel

Snookertafel tafel kopen

Snookertafel kopen? Bij het kopen van een snookertafel kan men met verschillende zaken rekening houden, hierbij is het bijvoorbeeld handig om vooraf een budget te bepalen. Ook kan het geen kwaad om vooraf de beschikbare ruimte na te meten, rondom de tafel is minimaal een ruimte van 1,50m wenselijk. Wanneer er minder ruimte beschikbaar is, kan er altijd nog worden gespeeld met kortere keu’s. Ook is het handig, alvorens een tafel te bestellen, de toegangsroute na te lopen. Het zou uitermate zonde zijn om de snookertafel niet op zijn plaats te kunnen krijgen op de dag dat hij arriveert. De verpakkingsmaat staat over het algemeen bij de productomschrijving, wanneer deze ontbreekt, kunt u altijd contact met ons opnemen om de maten na te vragen. Uiteraard kunt u ons ook altijd contacteren wanneer u wat hulp wenst bij het bepalen van de juiste snookertafel. Zo kunt u ons telefonisch bereiken of via de mail. Tevens hebben wij voor u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze kieswijzer.

6 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Aramith Snookerballen 57.2 mm
  Aramith Snookerballen set premier 57.2 mm
  € 119,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
 2. Aramith Snookerballen set 52.4mm Tournament
  Aramith Snookerballen set 52.4mm Tournament
  € 229,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 3. Snookertafel Buffalo 8ft Mahonie
  Buffalo Snookertafel 8ft Mahonie
  € 3.699,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
 4. Snookertafel Buffalo 9ft Mahonie
  Buffalo Snookertafel 9ft Mahonie
  € 3.899,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
 5. Snookertafel Buffalo 10ft Mahonie
  Buffalo Snookertafel 10ft Mahonie
  € 4.399,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
 6. Snookertafel Buffalo 12ft Mahonie
  Buffalo Snookertafel 12ft Mahonie look
  € 5.499,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
Geen producten meer gevonden

Een officiële wedstrijd tafel of een hobby tafel?

 Een snookertafel heeft vaak een grotere afmeting dan zijn varianten zoals de caramboletafels of pooltafels. De officiële wedstrijdtafel heeft een afmeting van L11ft en 8,5” x B5ft en 10” (356,8cmX177,8cm). Daarbij moet deze een officiële hoogte bevatten van 2ft en 10 inch (hier is een tolerantie van een halve inch). Daarentegen hebben de speelballen een kleinere afmeting dan bij de varianten pool en carambole. Het laken van een snookertafel heeft een vleug, dit betekent dat de haartjes van het laken een bepaalde kant op staan. Doordat het laken een vleug bevat, is het minder voorspelbaar hoe de ballen hun weg zullen vinden.

Spelregels snooker, wat is het spel snookerpool

Snooker wordt met 15 rode ballen en 6 zo geheten kleur ballen gespeeld, daarbij mogen we uiteraard de witte cue bal niet vergeten. Wanneer een speler aan de beurt is, moet hij altijd eerst een rode bal raken met de cue bal. Wanneer de speler niet binnen 60 seconde zijn eerste stoot plaatst, krijgt deze een “fout”, hierbij gaat de beurt naar de tegenstander en krijgt deze 4 extra punten. De speler die de laatste bal pot, eindigt het spel en de speler die op dat moment de meeste punten heeft, wint het spel. Wanneer er na het potten van de zwarte bal een gelijk stand blijkt te zijn, wordt de zwarte bal terug geplaatst en verder gespeeld.