Pooltafel kopen

Pooltafel kopen? Wij hebben voor u een ruim assortiment opgenomen, om iedereen een geschikte tafel te kunnen bieden. Bij het kopen van een pooltafel kan er met verschillende dingen rekening worden gehouden. Hierbij kan men bijvoorbeeld denken aan: hoeveel ruimte is er beschikbaar? Is het voor thuis of is het voor professioneel gebruik? Heeft u een klein of juist een groot budget? Wenst u een officiële wedstijd pooltafel of wenst u een leuke hobby tafel? Wat uw wens dan ook is, u kunt bij ons altijd slagen. Om voor u de keuze gemakkelijker te maken, hebben wij een zeer eenvoudig keuze menu voor u samengesteld. Dit menu kunt u vinden aan de linkerzijde van de website, hier kunt u naar de gewenste tafel navigeren. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste pooltafel kunt u gebruik maken van de kieswijzer of u kunt contact met ons opnemen.

Verschillende soorten en maten

Er zijn verschillende afmetingen en die kunnen sterk uiteen lopen. Er is geen echte standaard afmeting, er zijn 5ft tot 9ft pooltafels. Wel geldt: Hoe groter de tafel, hoe moeilijker het is om de hoeken in de schatten. De meest gangbare maat is 7ft. Wij leveren verschillende afmetingen, van mini tafels tot extra grote tafels. Ook voor de professionals kunnen wij een leuk assortiment aanbieden, zo hebben wij diverse biljarttafels met leiplaten en stelpoten.

Wedstrijd of hobby

Gezien het toch al ruime assortiment, wordt de keuze al een stuk makkelijker wanneer er bekend is of u een hobby tafelwenst of een professionele tafel.Uiteraard is de hobby tafel over het algemeen goedkoper in de aanschaf. De professionele tafel heeft een sterkere en stevigere kwaliteit en is daardoor ook vaak duurder in de aanschaf. Uiteraard kan een professionele pooltafel ook goed gebruikt worden door de hobby gebruiker.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 74

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 74

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3