Buffallo begon als biljart leverancier

Buffalo is een bedrijf dat zich al sinds 1923 specialist mag noemen in sport en spel. Het is opgestart als een Amsterdams familiebedrijf. Vanaf het begin af aan is Buffalo dé biljart leverancier van West-Europa, maar inmiddels is het uitgegroeid tot één van de grote spelers van de wereld. Ze zijn nog altijd aan het doorgroeien als leverancier van veel grote en duurzame producten. Zo leveren zij inmiddels ook veel andere speeltafels zoals Airhockey, tafelvoetbal, tafeltennis tafels en sjoelbakken. Daarnaast zijn zij ook leverancier van Kwaliteitsspellen, sport- en spelattributen en trampolines. Alle producten die zij leveren zijn A-Merken en staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Buffalo is uniek door de scherpe prijzen, het uitgebreide en authentieke aanbod van producten en de kwaliteit. Buffalo; Time to play.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat is PoolBiljart

In Nederland en België is biljart al behoorlijk populair. Het is jaren geleden overgewaaid vanuit Amerika en is nu in veel kroegen en cafés te vinden. De laatste jaren ontwikkelt de trend zich ook om thuis een Pooltafel te plaatsen. Er zijn verschillende spelvarianten binnen het Biljart mogelijk, zoals Poolbiljart, Snooker en carambolebiljart. Echter heeft Joba alleen Buffalo Pooltafels in het assortiment. De pooltafels zijn in verschillende maten te verkrijgen. Hoe groter de Buffalo pooltafel hoe moeilijker het spel. De tafel heeft zes gaten, vier in de hoek en op elke lange zijde nog één. Met behulp van een keu en de witte bal moeten de ballen één voor één in de gaten geschoten worden. Meerdere spelvarianten zijn mogelijk binnen het poolbiljart zoals 8 ball, 9 ball en straight pool.

Nu de keuze

Buffalo Pooltafels zijn in diverse kwaliteiten, maten en kleuren te verkrijgen. Er zijn standaard Buffalo Pooltafels geschikt voor thuis gebruik maar ook robuuste tafels geschikt voor openbaar gebruik, eventueel met muntinworp. Er is dus een zeer ruim assortiment beschikbaar. Hieronder staan alle tafels opgesomd. Komt u er onverhoopt toch niet helemaal uit, dan adviseren wij u het navigatiemenu te gebruiken in de linker kolom, of u kunt onze kieswijzer raadplegen. Wilt u toch liever persoonlijk contact dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar.