Montage service

Een pooltafel kan gemonteerd worden geleverd of worden gemonteerd op locatie. 

Niet bij elke pooltafel zijn beide opties mogelijk. De hogere kwaliteit, zwaardere pooltafels kunnen niet vooraf gemonteerd geleverd worden. Deze hebben een leistenen speelveld waardoor deze te zwaar zullen zijn om zonder eventuele schade de tafels naar binnen op de juiste plek te krijgen. Deze pooltafels met leistenen speelveld kunnen dan ook alleen in de doos, of met een montage op locatie besteld worden. Wanneer een tafel gemonteerd geleverd wordt zal de tafel in het magazijn worden gemonteerd en speelklaar bij u geleverd worden. In de meeste gevallen zullen dan alleen de poten bij levering nog gemonteerd worden. De kosten hiervoor verschillen per tafel welke meestal bij het product vermeld staan. Als u een tafel met montage op locatie besteld zal een monteur de pooltafel komen leveren en bij u op uw gewenste plek monteren.

Bent u geïnteresseerd in een van de pooltafels uit ons assortiment en staat hier niet bij vermeld of deze gemonteerd of met montage op locatie geleverd kan worden? Neem dan contact op met onze klantenservice om te vragen naar de levermogelijkheden voor die specifieke tafel.

1. Vooraf gemonteerd en speelklaar afgeleverd 

Bij het gemonteerd leveren van een tafel wordt deze vooraf gemonteerd en speelklaar op locatie geleverd. In sommige gevallen zullen bij de levering enkel de poten nog onder de tafel gemonteerd moeten worden. Dit zal soms dan ter plaatse voor u worden gedaan. Het is bij montage vooraf belangrijk dat u goed kijkt naar de afmetingen van de tafel. Hiermee kunt u voorkomen dat deze bij levering toch niet door de deur blijkt te passen. Er zal ook altijd hulp nodig zijn om de transporteur te helpen met het tillen.

1. Standaard alleen op de begane grond
2. Hulp nodig bij Lossen
3. LET OP: controleer de maten van de doorgangen goed om te voorkomen dat de tafel uiteindelijk niet blijkt te passen.

Voorbereiding Gemonteerd leveren

Het is belangrijk vooraf te weten waar u de speeltafel gaat plaatsen. Vooral als u deze gemonteerd wilt laten leveren. Houdt u hierbij rekening dat dit een drempellevering betreft. U bent hierbij zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van de pooltafel op de gewenste plek.

1. Er zijn een aantal punten die u kunt voorbereiden voor de levering van een gemonteerde speeltafel:
2. De plek waar de tafel wordt geleverd is goed toegankelijk.
3. Is de drempel te bereiken met een steek-/rolwagen?
4. Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?
5. Parkeergelegenheid. Kan er voor de deur geparkeerd worden of is er betaald parkeren (kosten voor betaald parkeren zijn voor de rekening van de koper).
6. Past de tafel door de deur, gang of hal (houdt de afmetingen van de tafel bij de hand).
7. Is de plaats recht/waterpas (dit zal voornamelijk invloed hebben op het spel zelf zodra de tafel geplaatst is).

Indien er vooraf een levering op een etage is opgevraagd zult u ook rekening moeten houden met de volgende punten:

1. Is er een lift aanwezig?
2. Is de lift groot genoeg voor de gemonteerde tafel?
3. Indien er geen lift aanwezig is:
4. Is de trap groot genoeg voor het pakket?
5. Biljart/pooltafel standaard (in cm) L 240 x B 135 x H 90
6. Sommige modulaire leisteentafels, dan ca 150x100cm en 240x30x30 minimaal)
7. Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?

2. Montage op locatie

De naam zegt het eigenlijk al. Bij een montage op locatie wordt een tafel gemonteerd bij de levering. Dit heeft als groot voordeel dat een tafel in veel gevallen makkelijker geleverd kan worden omdat deze in de doos binnen komt en op de plaats waar u deze wenst te hebben gemonteerd zal worden. (Let op: Montage op locatie is standaard op de begane grond wenst u een tafel op een verdieping de laten plaatsen neem dan contact op met onze klantenservice)

De kosten voor de montage op locatie verschillen per type pooltafel. Deze staan meestal bij het product vermeld. Heeft de tafel waarin u geïnteresseerd bent geen optie vermeld om deze met montage op locatie te laten leveren? Vraag dan naar de mogelijkheden voor die pooltafel bij onze klantenservice. Belangrijk hierin is dat u hiervoor al weet welke tafel u op locatie wilt laten monteren. 

Montage van een tafel op locatie is altijd op afspraak met een levertijd van ongeveer 2-6 weken. De kosten voor de montage op locatie van tafels zijn vanaf € 250,- euro, exclusief de reiskostenvergoeding. Houdt u er rekening bij dat montage op locatie in België of de waddeneilanden een toeslag gerekend zal worden. Dit is afhankelijk per tafel. Vraag onze medewerkers voor aanvullende informatie. 

Voorbereiding Montage op locatie

Het is belangrijk vooraf te weten waar u de speeltafel gaat plaatsen. Het is dan ook belangrijk dat als u een tafel op locatie laat monteren dat de plek waar deze komt te staan vrij is voor de monteur om de tafel te kunnen monteren.

Er zijn een aantal punten die u kunt voorbereiden voor de levering van een gemonteerde speeltafel:

1. De plek waar de tafel komt te staan is goed toegankelijk.
2. Is de plek makkelijk te bereiken met een steekwagen?
3. Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?
4. Past de verpakking door de deur, gang of hal (houdt de afmetingen van de verpakking bij de hand).
5. Is de plek vrij voor de plaatsing van de tafel.
6. Is de plaats recht/waterpas (dit zal voornamelijk invloed hebben op het spel zelf zodra de tafel geplaatst is).
7. Parkeergelegenheid. Kan er voor de deur geparkeerd worden of is er betaald parkeren (kosten voor betaald parkeren zijn voor de rekening van de koper).

Indien er vooraf een levering op een etage is opgevraagd zult u ook rekening moeten houden met de volgende punten:

1. Is er een lift aanwezig?
2. Is de lift groot genoeg voor de gemonteerde tafel?
3. Indien er geen lift aanwezig is:
4. Is de trap groot genoeg voor het pakket? (houd de afmetingen van de verpakking bij de hand)
5. Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?

Voorwaarden

Een levering van een gemonteerde tafel is standaard op de begane grond tot de eerste drempel. Met een montage op locatie zal dit om een ruimte op de begane grond gaan waar u de tafel geplaatst wenst te hebben.

Wenst u dat de tafel op een etage wordt geplaatst of gemonteerd? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om te kijken naar de mogelijkheden. Houd hierbij wel rekening met een toeslag voor levering op een etage. Bij sommige producten staat de prijs voor een levering op een etage vermeld.

Hierbij is het dan ook uw verantwoordelijkheid dat u controleert of de tafel of verpakking dan wel door het trapgat past, of in de lift past indien deze aanwezig is. U kunt dit nameten naar aanleiding van de maten die bij de pooltafels op onze website vermeld staan. Doe dit dan ook nauwkeurig om verrassingen te voorkomen. Speeltafels zijn vaak erg groot voor een standaard trap en zullen hier dan niet altijd door passen. Het is eventueel mogelijk om de maat van de tafel of de verpakking met karton na te maken en hiermee te kijken of dit zal passen.

Wanneer de monteur(s) bij u op locatie zijn en de tafel blijkt toch niet door de trap of in de lift te passen zult u aansprakelijk zijn voor de gemaakte kosten voor de montage, levering en tijd van de monteur(s). Uiteraard kunt u ons vooraf ook mailen om foto’s door te geven, dan kijken wij graag met u mee.

De prijzen op onze site zijn exclusief leveringen in België en de waddeneilanden. Hiervoor kan een flinke toeslag worden gerekend van afhankelijk van het type tafel. Voor een prijsberekening op maat kunt u contact op nemen met een van onze medewerkers. 

Meerwerk: Als er op locatie meerwerk nodig is, bijvoorbeeld het vrij maken van een ruimte voor een tafel, kan dit bij vooraf overleg gedaan worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Tenslotte is het erg belangrijk is dat bij een gemonteerde levering of montage op locatie de bestelling helaas niet meer retour kan.