Afhalen van je bestelling

Vandaag al springen?
Wij bieden de mogelijkheid om trampolines af te halen in Vijfhuizen. 

*tijdelijk tot €. 50,- afhaalkorting
Trampolines vanaf €.499,-: tot €.50,-
Wil je zeker weten of de gekozen trampoline in aanmerking komt, dan kun je contact met ons opnemen.
- Geldig voor trampolines uit voorraad, niet icm andere aanbiedingen, nieuwste modellen van Berg uitgesloten.
  We kunnen de trampoline ook voor je bestellen zodat je deze binnen 1 a 2 weken kunt afhalen.


Je korting wordt door ons verrekend als je online bestel met optie afhalen, bestel je in de winkel verrekenen we meteen je korting.
Wil je zeker weten of de gekozen trampoline in aanmerking komt, dan kun je contact met ons opnemen.

Trampoline online betalen, daarna afhalen

Kies voor een trampoline die direct beschikbaar is voor afhalen via de volgende link. Plaats je bestelling online. Geef bij 'verzendwijze' op de bestelpagina aan dat je de trampoline bij ons filiaal wenst af te halen. Nadat wij de bestelling gecontroleerd hebben, ontvangt je een bevestiging per e-mail of telefoon om de trampoline af te halen, dit kan vaak na 10 minuten al.

Direct beschikbaar

Past de trampoline in de auto?

De verpakking van een trampoline is heel compact en past in de meeste auto’s waarvan de achterbank plat kan. De afmeting van een standaard trampolineverpakking is gemiddeld 150x40x40cm voor klein en ca. 180x60x50cm voor een midden maatje.
Controleer eventueel de afmetingen van je trampoline op de betreffende productpagina in de omschrijving. Sommige grotere modellen bestaand uit 4 of meer dozen van 180x40x40cm.

Trampoline maat Afmetingen (in doos)
Klein ca. 150 x 40 x 40 cm
Middel ca. 180 x 60 x 50 cm
Groot ca. 180 x 60 x 70 cm
Extra Groot ca. 180 x 50 x 50 cm (4x tot 6x)

 

Afhalen bij Funty.nl shops

Wij bieden de mogelijkheid om andere Funty bestellingen af te halen bij ons in Vijfhuizen. Plaats je bestelling en kies afhalen.

Houd er rekening mee dat bestellingen boven de 49,- meestal gratis bij u aan huis bezorgd worden. Vermelde voorraad in de webshop, betekent niet dat deze altijd bij ons in het magazijn in Vijfhuizen ligt.

Afhalen van een bestelling kan meestal binnen enkele werkdagen. In overleg kan gekeken worden of een bestelling eventueel direct afgehaald kan worden bij een opslaglocatie in de buurt.

 

Product online betalen, daarna afhalen

Om een gewenst product te af te halen, verzoeken wij u eerst de bestelling via onze webshop af te ronden. Geef bij 'verzendwijze' aan dat u het product bij ons filiaal wenst af te halen. Wij controleren vervolgens in ons magazijn of deze nog beschikbaar is en reserveren deze direct voor u. Nadat wij de bestelling gecontroleerd hebben, ontvangt u een bevestiging per e-mail of telefoon en verzoeken wij u om de bestelling binnen 3 werkdagen op te halen. 

Speeltafels ophalen met de auto

Voetbaltafels, sjoelbakken passen meestal in de auto’s waarvan de achterbank plat kan. Voor het afhalen van tafeltennistafels en pooltafels adviseren wij een busje, aanhanger of dakdrager. Hieronder schetsen wij een overzicht van de pakketafmetingen van de verschillende producten. Houd er rekening mee dat dit een indicatie is. Bij uw gekozen product staan de afmetingen in de productspecificaties. Afhalen? Bestel online en kies afhalen

Product Afmetingen (in doos)
Tafeltennistafel ca. 160 x 140 x 20 cm
Pooltafel ca. 180 x 90 x 15 cm
-of-
ca. 300 x 160 x 50 cm
Voetbaltafel ca. 110 x 60 x 10 cm
-of-
ca. 150 x 80 x 40 cm
Sjoelbak ca. 205 x 50 x 10 cm

NB: Aangegeven voorraad in de webshop, betekent niet dat deze altijd in het magazijn in Vijfhuizen ligt.
kies de Filter optie Afhalen in Vijfhuizen: Ja. Deze artikelen zijn direct af te halen op het afhaalpunt

Bekijk hier onze actuele openingstijden.