Professionele Pooltafel / biljart tafel kopen

Wanneer pooltafels voor professionele doeleinden worden gebruikt, zullen deze voorzien moeten zijn van hogere kwaliteitseisen. Zo is het bijvoorbeeld wenselijk om een onder plaat van leisteen in de professionele pooltafel te verwerken in plaats van een MDF geperst houten plaat. Het is niet alleen omdat de bal hier beter op rolt, maar leisteen helpt ook tegen het krom trekken wanneer er toch onverhoopt een beetje vocht op terecht mocht komen. Tevens is het speellaken vaak een stuk steviger en zal dus wel tegen een stootje moeten kunnen. De professionele pooltafel heeft vaak de afmeting van 8 ft (2,50m x 1,40m) of de grotere maat van 9 ft (2,80m x 1,55m), het zal dus wel enigszins nodig zijn om ruime plaats beschikbaar te hebben. In de meest ideale situatie is een ruimte rondom van 1,50m / 2,00m wenselijk, maar wanneer er minder ruimte beschikbaar is kan er ook altijd nog gespeeld worden met kortere keu’s.

Essentiële accessoires

Wanneer er is gekozen voor een professionele biljarttafel kan een goede kwaliteit keu uiteraard niet uitblijven. U kiest dan voor een kwalitatieve keu welke sterk en robuust is. Uiteraard is een keu krijtje ook niet weg te denken bij een professioneel biljart spel. Een keurek kan bij het hebben van meerdere keu’sgoed zijn dienst bewijzen. Wanneer de professionele pooltafel niet gebruikt wordt, kan er gekozen worden voor een afdekplaat of een afdekhoes. (dit kan natuurlijk ook allebei voor extra bescherming)

Transport en montage

De professionele tafel wordt bijna altijd gratis geleverd, dit zal over het algemeen eerst met u worden afgestemd maar u kunt ook een gewenste leverdag aangeven. Voor veel van de professionele tafels is er een montage mogelijk, dit kunt u bij het product selecteren. U kunt ons altijd telefonisch of via de mail contacteren wanneer ergens onduidelijkheden over zijn.

Professionele pooltafels van oerdegelijke materialen geschikt voor openbaar gebruik zoals in cafe's, kantoren, bij wedstrijden en amusement parken.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 129

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 129

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5