Uitleg en toelichting montage mogelijkheden.

Voorbereiding en voorwaarde voor het gemonteerd afleveren / monteren van een speeltafel op locatie:

Standaard montage:
- Een montage is standaard altijd in het magazijn, waarbij de tafel gemonteerd word geleverd.
- De standaard montage levering is over de eerste drempel op de begane grond, echter is dit niet mogelijk wanneer er een trap o.i.d. voor de deur is.
- Wanneer er een trap o.i.d. de weg blokkeert, dient u zelf zorg te dragen voor het inhuizen van het product.
- In overleg en tegen meer prijs, is montage op locatie ook vaak mogelijk.

Montage op locatie:
- De plek waar de tafel moet staan dient vrij toegankelijk te zijn
- Is de plek bereikbaar met een steekwagen of rolwagen? (bv. moet de monteur door het huis naar achteren?)
- Past de tafel door de deur, de hal of gangpad? U bent zelf verantwoordelijk voor genoeg ruimte meet dit van te voren goed op, het zou jammer zijn als de monteur ongedane zaken terug moet en u de voorrijkosten en de gemaakte uren moet betalen.  Het beste werkt dit door het maken van een mal op maat van de pooltafel. (bijv. met 4 latten of een groot stuk karton) Let op: Veel trappen hebben een draai waar de doos of de tafel niet door past.
- Is de plek vrij van andere spullen of items?
- Is de plek recht/c.q. waterpas of redelijk waterpas?  
- Voor alle andere montages gelden soort gelijke voorwaarden en verwachtingen.


Een locatie montage levering wordt op de begane grond gedaan. Bij vooraf overleg kan de monteur(s) helpen om de tafel op de etage te krijgen met etage toeslag. U moet er wel voor zorgen dat de verpakking door het trapgat naar de etage kan en op de plek kan komen, dit kunt u opmeten of nameten. Daar bent u zelf verantwoordelijk voor, doe dit ook uitvoerig. Het moet heel nauwkeurig nagekeken worden want het past niet altijd, een pooltafel en een tafeltennis zijn namelijk erg groot, ca 200cm x 100cm voor een pooltafel en 160cm x 140cm voor een tafeltennistafel met een dikte van 20-30cm. 
Wanneer de monteur/s bij u op locatie is/zijn en de tafel blijkt niet door de trap te kunnen moet u helaas de gemaakte kosten betalen. Dit omdat de monteurs speciaal naar u toe komen tijd kwijt zijn en betaald moeten worden.

Meerwerk: Als er meerwerk op locatie nodig is kan dat in overleg gedaan worden, bijvoorbeeld; ruimte maken voor een tafel. 

 

 

Offerte aanvragen
Vul hier zoveel mogelijk relevante informatie in voor de aanvraag, hoe meer we weten hoe sneller wij een offerte kunnen opmaken om de klus te klaren. Speciale verzoeken kunnen aangevraagd worden wie weet kunnen we je helpen