Antwoorden optionele extra's

Hebben jullie pooltafels met muntinworp in het assortiment?

Wij hebben diverse pooltafels met muntinworp in ons assortiment. Deze zijn allemaal geschikt voor openbaar gebruik, zoals kantoren, scholen, speelhallen of cafés. Bij het product kunt u de optie kiezen welke munt u wenst;  € 0,50, € 1,- € 2,- of speciale tokens. Bij de meeste modellen is het mogelijk om het muntinworpsysteem uit te schakelen zodat er ook vrij gespeeld kan worden.

Is de muntinworp ook tijdelijk uit te zetten?

In de meeste gevallen is het mogelijk om bij een pooltafel de muntinworp uit te zetten. Indien u vragen heeft over het uitzetten van een muntinworp dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Is het mogelijk om wieltjes onder een pooltafel te monteren?

Het is helaas niet mogelijk om wieltjes te plaatsen onder een pooltafel. De tafels zijn heel zwaar en kunnen dan sneller hun balans verliezen waardoor het speelveld kan kantelen.

 Kan ik een eigen bedrukking op een pooltafel laten zetten?

Wij hebben verschillende pooltafels in het assortiment die bedrukt kunnen worden. Veel ideeën zijn uit te werken op de pooltafels. Zo kunt u ervoor kiezen om een sticker op de zijkant te laten plaatsen, een complete wrap op de tafel de drukken en zelfs de complete tafel te personaliseren naar wens (incl. kleur laken). Een personalisatie pakket is er al vanaf €. 199,- uiteraard afhankelijk van uw wensen en type tafel. We raden altijd wel een tafel van hoge kwaliteit uit onze professionele categorie aan omdat het bedrukken best kostbaar is en vaak voor bedrijven wordt gebruikt dus de tafel tegen een stootje moet kunnen. Als u een pooltafel wenst te bedrukken dan is dat op aanvraag mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.