Antwoorden Bezorging van pooltafelland

Wat zijn de verzendkosten?

Alle* bestellingen van pooltafels en accessoires boven de €. 49,- worden gratis bij u thuisbezorgt. Bij bestellingen tot €. 48,99 wordt er €. 14,95 verzend- en verwerkingskosten berekend.

* Wanneer u ervoor kiest om de bestelling onder rembours te laten leveren rekenen wij €. 34,99 rembourskosten. Let er hierbij op dat er dan mogelijk een langere levertijd zit op het bestelde product.

* Bij levering op de Waddeneilanden geldt voor pakketten tot 30 kg geen extra toeslag. Bij pakketten zwaarder dan 30kg zal een toeslag worden berekend van €. 49,- (wordt na overleg in rekening gebracht en bevestigd)

Wat is de levertijd?

De levertijden staan bij elk product individueel aangegeven. Dit kan variëren van 1 dag tot enkele weken. In 99% van de gevallen zullen wij die levertijd ook kunnen waarmaken. Omdat het allemaal grote pakketten zijn worden de meeste pooltafels op afspraak geleverd. Er wordt vooraf contact met u opgenomen zodat de levering met u wordt afgestemd. Kleinere pakketten en kleinere tafels worden meestal met DPD verstuurd en zullen zonder afspraak bij u worden geleverd. U ontvangt hier meestal een verzendbevestiging van op de dag dat de zending het magazijn verlaat. Via de verzendbevestiging ontvangt u een track en trace waarin u uw zending kunt volgen. 

Kan een pooltafel op een verdieping bezorgd worden?

De standaard gratis bezorgdienst geldt tot de eerste drempel op de begane grond. Pooltafels met een MDF speelveld kunnen standaard niet via de trap naar een etage getild worden omdat de afmetingen van het speelveld te groot zijn voor een trapgat. In uitzonderlijke gevallen is het wel mogelijk. Leisteen bestaat soms uit meerdere delen en kan daarom in sommige gevallen wel op een etage gemonteerd worden. Hiervoor hebben wij altijd meer informatie omtrent de levering nodig. Mocht u de tafel op een etage willen laten plaatsen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Ik wil een pooltafel door jullie laten monteren, hoe gaat dit in zijn werking?

Wij hebben diverse pooltafels in ons assortiment waarbij u kunt kiezen om deze compleet gemonteerd te laten leveren. Bij deze optie is het belangrijk dat de tafel makkelijk naar binnen getild kan worden en er minimaal één man ter plaatse is om de chauffeur te helpen uitladen. Indien u voor gemonteerd leveren kiest, houdt dan rekening met 5 werkdagen langere levertijd. De tafels met een leistenen speelveld worden altijd op locatie gemonteerd omdat ze te zwaar zijn om gemonteerd te leveren. Hiervoor zal vooraf contact met u worden opgenomen om de levering af te stemmen. Houdt rekening met een levertijd van ca 4 weken bij montage op locatie. Mocht u vragen hebben over het gemonteerd leveren of montage op locatie van een voetbaltafel dan kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Wordt een bestelling van meerdere artikelen in 1 keer bezorgd?

Wanneer u producten heeft besteld van verschillende merken kan het zijn dat ze verstuurd worden vanaf verschillende verzenddepots. Hierdoor is het mogelijk dat u de producten via verschillende bezorgdiensten en verschillende tijden ontvangt. Wij doen ons uiterste best om alles wel op één dag te leveren. U ontvangt hierbij ook verschillende verzendbevestigingen.

Bij een bestelling van producten van hetzelfde merk wordt het doorgaans vanuit hetzelfde verzenddepot verstuurd en ontvangt u de producten tegelijk. U ontvangt hiervan dan ook maar één verzendbevestiging.

Kan ik een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?

Onze producten worden over het algemeen in Nederland én België bezorgt voor onze standaard verzendtarieven.

Wilt u buiten deze landen uw product bezorgd hebben dan kunt u dit zelf bijvoorbeeld regelen via Boekuwzending. U kunt het pakket dan ergens in Nederland of België laten bezorgen waarna Boekuwzending het verder zal vervoeren. Hiervoor heeft u de afmeting en gewicht van het pakket nodig. Dit staat meestal vermeld bij elk individueel product. Helaas kunnen wij dit verder niet versimpelen.

Kan ik kiezen op welke dag mijn bestelling bezorgd wordt?

In onze bestelpagina kunt u via een kalender kiezen op welke dag u uw bestelling wenst te ontvangen. Uiteraard zullen wij ons best hiervoor doen om dit te laten plaatsvinden. Echter, omdat de levering altijd in de planning van de leverancier moet passen, kunnen wij helaas niet altijd aan uw gewenste leverdatum voldoen. We doen het uiteraard wél altijd in overleg met u. Houdt er rekening mee dat we geen tijdsleveringen kunnen uitvoeren. We proberen altijd wel zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Wanneer er tevens gekozen is voor een gemonteerde levering dan zal er altijd nog ongeveer 5 werkdagen bij komen. Ook betekend dit dat deze alleen door eigen transport geleverd kan worden. 

Let hierbij wel op dat u een keuze kunt maken vanaf twee dagen na de bestelling. Normaal wordt de bestelling zo snel mogelijk, binnen 1 a 2 werkdagen geleverd, tenzij anders aangegeven bij een product.

Kan ik mijn bestelling ook in het weekend ontvangen?

Op dit moment kunnen wij weekend levering nog niet standaard aanbieden.

Bij kleine pakketten, tot 15kg en tot 80 cm, kan er soms door DHL of DPD op zaterdag gratis bezorgd worden. Dit geldt echter niet altijd.

Grotere producten kunnen wij tegen een meerprijs soms ook op zaterdag leveren. De kosten hiervan variëren van €. 45,- tot €. 75,- euro en is afhankelijk van het bestelde product. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met onze klantenservice info@pooltafelland.nl. We helpen u dan graag verder.

Ik vind mijn bestelling niet na het zoeken op Track & Trace code?

Wellicht is uw zending nog niet verwerkt bij de bezorgdienst. Meestal is uw zending pas ‘s avonds na 18.00uur gescand en dus vanaf dat moment pas actief. Heeft u na 2 werkdagen nog geen bestelling ontvangen en ziet u nog steeds deze melding, neem dan contact op met onze klantenservice: info@pooltafelland.nl We helpen u dan graag verder.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?

In onze bestelpagina kunt u kiezen om “verzenden naar hetzelfde adres” uit te vinken waarna u een alternatief bezorgadres kunt invullen. Zo krijgt u een factuuradres en een ontvangstadres. Hier zijn géén extra kosten aan verbonden.

Als ik niet thuis ben, wat gebeurt er dan met mijn bestelling?

Bij kleinere pakketten, lichter dan 30kg, wordt er vaak ook bij de buren geprobeerd om het pakket af te leveren. Dit is de bezorger echter niet verplicht. Indien gewenst kunt u een briefje op de deur hangen waarbij u aangeeft dat de bezorger het pakket bij uw buren mag afleveren. Dit zal de bezorger meestal doen.
Lukt het onverhoopt toch niet dan zal de bezorger soms de volgende werkdag nog een keer langskomen. Wanneer het dan niet is gelukt zal het pakket naar een afhaaldepot verstuurd worden, waarna het een week lang door u opgehaald kan worden. U ontvangt hier doorgaans een briefje van in de bus of dit is te lezen in uw track en trace bericht. Wanneer het pakket niet wordt afgehaald komt het pakket retour naar het verzenddepot.

Grote pakketten zwaarder dan 30kg worden met zwaar transport of eigen vervoer verstuurd. Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is op de aangegeven bezorgdag om het grote/zware pakket aan te nemen. Wanneer dit echt niet mogelijk is vragen wij u minimaal één dag voor levering contact met ons of de bezorgdienst op te nemen zodat er een andere planning gemaakt kan worden. Bij de grote pooltaels hebben wij een handtekening nodig voor ontvangst. Doordat dit een groot en zwaar pakket is zal dit niet standaard bij de buren worden aangeboden. Indien gewenst kunt u een briefje op de deur hangen waarbij u aangeeft dat de bezorger het pakket bij uw buren mag afleveren of op een andere handige plek maar achterlaten. Er is hierbij wel een handtekening vereist.