Yago Pool Vingerbiljart Compact

Yago Pool Vingerbiljart Compact

Klik om te vergroten

Yago Pool Vingerbiljart Compact
€ 219,00
Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
:1 tot 3 werkdagen levertijd
Verzendkosten: Gratis verzonden
Yago Pool Vingerbiljart Compact is een biljart spel die niet met een keu gespeeld wordt maar met je eigen vingers. Door de compact maat is deze in elk huishouden neer te zetten zodat iedereen van dit leuke spel kan genieten.
Omschrijving

Details

YagoPool is het vingerbiljart spel. En nu ook verkrijgbaar in fijn compact formaat en handig om mee te nemen op reis.

In tegenstelling tot andere Pool spelletjes, zal de ballen niet gespeeld worden met een keu, maar met uw vingers. Dankzij de speciale regels van YagoPool wordt het een zeer spannend, strategisch en uniek pool spel. De drie verschillende spelvarianten EASY ,MEDIUM en PROFESSIONAL maken spelen, zowel voor beginners, gevorderden als Yago pool professionals een genot.

Het spel Yago pool zit vol emoties en niet alleen voor de gepassioneerde biljart, snooker en Carrom speler YagoPool is dit een spannende nieuwe uitdaging. Het leert kinderen en mensen met geen ervaring in poolen omgaan met de ballen van het biljart.

De praktische grootte van het spel vereist weinig ruimte in vergelijk met een normale pooltafel. Hierdoor past in elk huishouden en elk lokaal een vingerbiljart Yagopool. Het spel kan gemakkelijk worden geplaatst op een tafel welke u beschikbaar heeft thuis.

Specificaties


Specificaties


Algemeen

Artikelnummer 002
Sterrenklasse Kwaliteitsklasse 5
Kwaliteitsklasse Middenklasser
Merk YagoPool
Duurzaamheid 2 tot 4 jaar


Trusted Shops Reviews
Reviews/Klant ervaringen