TopTable Pooltafel Challenger 7 ft

Buffalo Pooltafel challenger 7 ft, MDF

Klik om te vergroten

Meer Views

  • Buffalo Pooltafel challenger 7 ft, MDF
TopTable Pooltafel Challenger 7 ft
€ 498,99
Leverbaar: Uitverkocht
:2 tot 4 werkdagen levertijd
Verzendkosten: Gratis verzonden

De TopTable Pooltafel Challenger 7 ft is een stoere Amerikaanse stijl pooltafel, met zwart melamine afgewerkt en een sterk fraai delsa blauw poollaken.

Omschrijving

Details

Stoere Amerikaanse stijl pooltafel, met zwart melamine afgewerkt, een sterk fraai delsa blauw poollaken en voorzien van mat chromen stoere 45graden pocket liners met bijpassende hoeken en precisielevelers. Banden zijn voorzien van diamonds en een fraaie Aluminium lijst rondom! En voorzien van kwaliteit stootrubbers voor de juiste aktie. Speelveld is van een gelamineerde composietplaat. Poten netjes afgwerkt met 1/4 ronde hoeken. Pooltafel is uitgevoerd met een ball-return (dus ballen rollen centraal retour naar 1 kopse zijde) en zit speeltechnisch volledig in elkaar, u hoeft enkel de poten eronder te monteren (welke er ook eenvoudig, enkele bouten, onderuit kunnen voor opbergen).

Buitenmaat: 118 x 212 x ca. 82cm (BxLxH)

Speelmaat: 94 x 188cm

Speelruimte: 333x426cm (bij 120cm keus)

Gewicht: 115kg

De TopTable Challenger 7 ft kan uitgebreid worden met:

Het basispakket t.w.v. €155,- vóór €119,90: Set poolballen van A-klasse, 2 kwaliteit huis-keus in lengte naar keuze, houten wand keu-rek in kleur bijpassend bij de pooltafel, een luxe triangle in de kleur maple, mahonie of extra strong zwart kunststof, een afdekhoes en een doosje met 12 krijtjes en borstel.

Het Premium pakket t.w.v. €299,- vóór €249,90: Set poolballenTopTable Triple A-klasse, 4 kwaliteit huis-keus in lengte naar keuze, houten wand keu-rek in kleur bijpassend bij de pooltafel, een luxe triangle in de kleur maple, mahonie of extra strong zwart kunststof, een afdekhoes en een doosje met 12 krijtjes en borstel.

Deze pooltafel is bedoeld voor particulier gebruik.

Specificaties


Specificaties


Algemeen

Artikelnummer PC0015
Sterrenklasse Kwaliteitsklasse 5
Kwaliteitsklasse Middenklasser
Lengte 212 cm
Breedte 118 cm
Hoogte 82 cm
Merk TopTable
Garantie 1
Duurzaamheid 4 tot 6 jaar

Speelveld

Kleur speeloppervlak Delsa Blauw


Trusted Shops Reviews
Reviews/Klant ervaringen