Verschillende pooltafel merken

Bij het kopen van een biljart tafel, is er een ruime keuze in diverse merken. Zo hebben wij een groot aantal merken pooltafels in ons assortiment opgenomen, wel zijn wij zeer selectief geweest bij het bepalen van deze pooltafel merken. Hier hebben wij met verschillende dingen rekening gehouden. Zo hebben wij de wat goedkopere maar toch kwalitatief goede modellen, maar ook de duurdere professionele pooltafel merken. Op deze manier hebben wij geprobeerd om voor ieders portemonnee en ieders wens een geschikte tafel in ons assortiment op te nemen. Wanneer u een gewenst model niet op onze site kunt vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of via de mail, ook hebben wij voor u een contactformulier.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

33-64 van 181

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

33-64 van 181

Welke merken hebben wij voor u samen gesteld

In ons assortiment hebben wij de pooltafel merken Aramith, Buffalo, Garlando, Heemskerk en TopShot opgenomen. Deze handelsnamen zijn al ruimschoots bekend op de Nederlandse markt, zo zitten er merken tussen die zich al met pooltafels bezig houden sinds 1950. Wij hechten waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Vanuit dat oogpunt hebben wij onze selectie voor u samen gesteld. Bij ons kunt u dan ook altijd slagen, ongeacht het budget. Uiteraard is elk product naar zijn waarde en zijn er betere kwaliteit tafels en de basis kwaliteit tafels.

De juiste keuze

Doordat er voor u toch een groot assortiment verschillende merken biljarttafels is samen gesteld, is het mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij voor u een kieswijzer samen gesteld, deze kan u bijstaan in het maken van de juiste keus. Ook kunt u in het menu gemakkelijk navigeren, zo kunt u bijvoorbeeld al vooraf het budget bepalen en zo vallen er dan vaak al een groot aantal keuzes af. Wanneer u hierin niet de hulp kunt vinden die u zoekt, kunt u ons ook via de mail of via de telefoon bereiken. Wij adviseren u hier graag in.