Origine van Heemskerk-sport

De Nederlands kampioenen tafeltennis; gebroeders Heemskerk hebben in 1937 hun eerste, zelf geproduceerde tafeltennis onderdelen verkocht aan een lokale tafeltennisclub. Na de oorlog werd de vraag naar tafeltennis onderdelen en complete tafels steeds groter binnen Nederland. Hierdoor zijn zij in 1962 compleet overgestapt van botenbouw naar Tafeltennis tafels bouwen. Al snel leverden zij aan grote warenhuizen en sportwinkels. Doordat zij alles met de hand maakten en hierdoor echte kwaliteit boden zijn zij in de recessieperiode als enigen in Nederland overeind gebleven. Zij zagen later ook de kans om zich behoorlijk uit te breiden en hun assortiment te vergroten. In het heden leveren zijn dan niet alleen tafeltennistafels, maar zijn er ook volop Heemskerk Pooltafels, airhockey tafels, voetbaltafel en sjoelbakken te koop. Heemskerk sport onderscheidt zich doordat zij als een van de weinige producenten in Nederland nog een eigen fabriek hebben naast hun kantoor in Roelofarendsveen. De exclusiviteit en kwaliteit blijft hierdoor gewaarborgd.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Verschillende spellen mogelijk

Jaren geleden zijn er veel verschillende spelvarianten overgewaaid uit Amerika. In Nederland en België is het spel al zeer populair onder jongeren en volwassenen. In veel openbare plaatsen zoals kroegen of speelhallen zijn pooltafels te vinden. Er zijn zelfs speciale poolcafés. De verschillende spellen die onder poolen vallen zijn Poolbiljart, Snooker en Carambole biljart. Voor elk spel is er een andere tafel nodig. Binnen Nederland is recreatief Poolbiljart het meest gespeelde spel. Hierin zijn ook weer verschillende spelvarianten mogelijk. Voor poolbiljart hebben de tafels een variabele afmeting. Hier geldt hoe groter de tafel hoe moeilijker het spel. De Heemskerk pooltafels hebben in elke hoek en in het midden van de lange zijde een gat. Met behulp van een keu en een witte bal moeten de ballen in de gaten gespeeld worden. Er zijn tevens Heemskerk Snookertafels en Heemskerk biljarttafels op de markt.

Welke tafel kiezen?

Er zijn verschillende maten en kwaliteiten pooltafels van Heemskerk te koop. Ze zijn allemaal van degelijke kwaliteit. De kleine modellen zijn geschikt voor kinderen of jongvolwassenen. De grotere tafels zijn geschikt voor de geoefende spelers en sommige zijn zelfs geschikt voor openbaar gebruik. Elk product heeft een uitgebreide productomschrijving, maar komt u er toch niet helemaal uit, dan kunt u gebruik maken van onze kieswijzer of u kunt contact opnemen met onze klantenservice.