Lexor Pooltafel Black Knight II 9 ft

Klik om te vergroten

Meer Views

Lexor Pooltafel Black Knight II 9 ft
€ 1.848,99
Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
:2 tot 4 werkdagen levertijd, levering op afspraak
Verzendkosten: Gratis verzonden

Deze kwaliteits “Lexor” pooltafel is een top product samengesteld met de beste materialen, geproduceerd met de juiste zorg en leveren wij met een laagste prijs garantie op basis van prijs/kwaliteit verhouding voor de gehele Benelux.

€ 1.848,99
Omschrijving

Details

Uniek in de Benelux, de vernieuwde Black Knight! Super pooltafel met 25mm dikke 3-delige leisteen, zeer zwaar massief frame. 6 losse banden van massief hout bekleed met sterke formica en aluminium stootrand. Alle 6 pockets zijn uitgevoerd met metalen pocket plates en zwaardere droppockets welke nu met verzonken inbusboutjes zitten gemonteerd (dus niet met spijkers die ballen kunnen beschadigen, zie insert), zijkappen lopen mooi dynamisch naar binnen met op de hoeken verchroomde metalen hoeken.

Verkrijgbaar in 7ft, 8ft en 9ft.

De Lexor Pooltafel Black Knight II 9 ft is uit te breiden met:

Het Economy pakket t.w.v. €69,- vóór €49,90: Set poolballen, 2 keus, een triangle en 2 krijtjes.

Het Basis pakket t.w.v. €155,- vóór €119,90: Set poolballen van A-klasse, 2 kwaliteit huis-keus in lengte naar keuze, houten wand keu-rek in kleur bijpassend bij de pooltafel, een luxe triangle in de kleur maple, mahonie of extra strong zwart kunststof, een afdekhoes en een doosje met 12 krijtjes en borstel.

Het Premium pakket t.w.v. €299,- vóór €249,90: Set poolballenTopTable Triple A-klasse, 4 kwaliteit huis-keus in lengte naar keuze, houten wand keu-rek in kleur bijpassend bij de pooltafel, een luxe triangle in de kleur maple, mahonie of extra strong zwart kunststof, een afdekhoes en een doosje met 12 krijtjes en borstel.

Het Luxe pakket t.w.v. €565,- vóór €429,-: Set Pro Phenolic Lexor poolballen, 4 hoge kwaliteit huis keus van Canadees maple, een zware afdekhoes passend bij de pooltafel,een houten wand keu-rek bijpassend bij de pooltafel, luxe houten triangle en 9-ball rack, doosje met 12 goede krijtjes en een stofzuigmondstuk en een Aramith ball-polish en borstel.

 

Specificaties


Specificaties


Algemeen

Artikelnummer PC0106
Sterrenklasse Kwaliteitsklasse 7
Kwaliteitsklasse Top
EAN code 7081363683485
Lengte 282 cm
Breedte 155 cm
Hoogte 81 cm
Afmeting Speeloppervlakte lxbxh 254 x 127 cm
Kleur tafel Zwart
Merk Lexor
Garantie 1
Duurzaamheid 8 jaar en langer

Speelveld

Kleur speeloppervlak Tournement Blue
Droppockets Ja
Materiaal speeloppervlak Leisteen
Dikte speeloppervlak 25 mm
Materiaal stootrand Aluminium


Trusted Shops Reviews
Reviews/Klant ervaringen