De aanschaf van een geschikte keu

Op zoek naar een nieuwe keu? We hebben een ruim assortiment en daar zit vast de geschikt model voor u bij. Voor het maken van de juiste keuze zult u eerst moeten vaststellen voor welk biljartspel de keu gebruikt gaat worden. Is het bedoeld om pool, carambole of snooker te spelen? Verder is het van belang te achterhalen of de keu nodig is voor hobby gebruik of juist meer professioneel gebruik en hoeveel wilt u er voor uitgeven? Speelt u puur hobby matig en voor het plezier dan zult u met een eenvoudige en goedkopere al snel tevreden zijn. Bent u een professionele speler dan wilt u een duurzame en kwalitatief goede keu omdat deze lekker in de hand ligt en beter speelt. De meest gangbare lengte is 140 cm, maar wij hebben tevens kortere keuen in ons assortiment. Dit is handig wanneer er minder ruimte om de tafel heen vrij is, er kan dan alsnog gespeeld worden.

De historie

De keu heeft een rijke collectie aan geschiedenis verhalen. Zo werd er tot in de 18e eeuw met een ellestok gespeeld, een kromme keu en werd er met de dikke kant van het hout gespeeld. Pas in het jaar 1860 werd in Frankrijk de pomerans uitgevonden dat er voor zorgt dat de speelbal met een bepaalde snelheid en speciaal effect de juiste richting op gestoten kan worden.

 Keu besteld, snel in huis!

 Zonder een keu of ook wel queue zijn de verschillende biljartspelen niet te spelen, het is een onmisbaar hulpmiddel. Denk aan een poolkeu, carambolekeu en snookerkeu. De verschillen tussen de diverse modellen zitten vooral in de lengte, de dikte van de top (de zogenaamde pomerans) en het gewicht van de keu. Als u zover bent en een keuze heeft kunnen maken in merk, soort, de kleur en de categorie bent u alweer een stap dichterbij een fantastisch spel! Al onze keuen zijn voor u geselecteerd op prijs-kwaliteit en duurzaamheid. We zullen te allen tijden ons uiterste best doen om uw product zo snel mogelijk af te leveren en wensen u een gezellig spel!

 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2