Brunswick Centennial Pool Accessoire Kit

Klik om te vergroten

Meer Views

Brunswick Centennial Pool Accessoire Kit
€ 738,99
Leverbaar: Uitverkocht
:1 tot 3 werkdagen levertijd
Verzendkosten: Gratis verzonden

Deze kit wordt geleverd met 4 tweedelige Centennial keuen. De set heeft een 18, 19, 20 en 21 oz. keu. Een 48 of 122 cm keu voor jonge kinderen of een kamer obstructie, zit ook in de kit.


De Centennial ballen set is de beste in de wereld en worden gebruikt in vele professionele toernooien. Zij zijn gemaakt van premium fenolhars en zijn geslepen en gepolijst tot een radiale tolerantie van 0,001 van een inch voor een absolute accuraatheid.

Omschrijving

Details

Pool accessoire kit Brunswick Centennial

De Centennial play pack van brunswick is de beste accessoire kit op de markt. Het heeft alle accessoires die je nodig hebt om met veel plezier te genieten van je favoriete spel. En je verdient het beste, vind je niet?

Deze kit wordt geleverd met 4 tweedelige Centennial keuen. Deze keuen werden ontwikkeld in samenwerking met een custom keu fabrikant om een fijne speelbaarheid te kunnen garanderen. De set heeft een 18, 19, 20 en 21 oz. keu. Een 48 of 122 cm keu voor jonge kinderen of een kamer obstructie, zit ook in de kit.
De Centennial ballen set is de beste in de wereld en worden gebruikt in vele professionele toernooien. Zij zijn gemaakt van premium fenolhars en zijn geslepen en gepolijst tot een radiale tolerantie van 0,001 van een inch voor een absolute accuraatheid. De kleuren en nummers kunnen niet afgeven, vervagen of gevlekt worden.

Deze set is voorzien van de Brunswick Big Break triangel. The Big Break triangel wordt gebruikt in professionele toernooien, en is gelijmd met houten pennen in de hoeken om slijtage van dagelijks gebruik te weerstaan. Ook zit er een 9-ball triangel in de kit.
De tafelborstel van natuurlijk haar is zachter en heeft meer haren dan een nylon borstel om je tafel nog beter schoon te houden. Met de instructie dvd van Hall Of Fame lid Ewa Mataya Laurance en het BCA spelregelboek ben je in no time volleerd poolspeler!
Specificaties


Specificaties

Artikelnummer 2557.072
Merk Brunswick
Sterrenklasse Kwaliteitsklasse 10


Trusted Shops Reviews
Reviews/Klant ervaringen